grain

ÁSVÁNYVIZEK

RÉSZLETEK

MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK

RÉSZLETEK

LÚGOS VÍZ

RÉSZLETEK

FASZÉNBRIKETT

RÉSZLETEK
Add Background Images Here
Stacks Image 68
Stacks Image 80
Stacks Image 76
Stacks Image 44
Stacks Image 74
Stacks Image 46

ÁSVÁNYVÍZ

My Image

Cégünk 2 magyar ásványvízpalackozó cégtől vásárolja a ballonos ásványvízet.

2012 áprilisától cégünk önállóan dolgozik és értékesít ásványvizet, szolgáltat gépeket, karbantartást. Saját országos hálózattal rendelkezünk, tehát az ország bármely területén ki tudjuk a partnereinket szolgálni Az ásványvíz Öko-Grill ásványvíz kereskedelmi néven kerül forgalomba 19 literes ballonban.

UNIQUELLE

Természetes állapotában emberi fogyasztásra szánt, elismert víz, amely védett, felszín alatti vízadó rétegből – egy vagy több természetes, vagy mesterségesen feltárt forrásból, kútból – származik. Ásványi anyag- és nyomelem-tartalma, valamint egyéb összetevőinek következtében egészségügyi szempontból előnyös tulajdonságokkal rendelkezik. Az elismerést az OGYFI adja ki.

Az A+ (Öko-Grill ) ásványvíz a Felső-Pannon érintetlen vízrétegéből származó, a vasszilvágyi lelőhelyen kitermelt és palackozott természetes lúgos (pH=7,8) ásványvíz, amely kiemelkedő szomjoltó hatással, közepes ásványianyag-tartalommal (700 mg/l) és alacsony nátriumtartalommal (17,8 mg/l) rendelkezik. Frissítő, kellemes ízű ásványvíz, amelyhez kizárólag a szénsavas hatás elérése érdekében esetleg szén-dioxidot adagolnak. Ez az ásványvízcsalád (szénsavmentes, és szénsavval dúsított) hozzájárulhat a szervezet hidratálásához, illetve ahhoz, hogy a megfelelő folyadékbevitellel megóvjuk bőrünket és szervezetünket a dehidratáció káros hatásától. Fogyasszunk tehát nap mint nap olyan folyadékot, amely tartalmazza a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat! Ezeket kedvező mennyiségben és összetételben tartalmazzák az A+ ásványvizek.

Minőségi, prémium kategóriás ásványvizet palackozunk és forgalmazunk formatervezett PET palackokban illetve 19 literes ballon kiszerelésben.

Az A+ ásványvíz fő jellemzője az ideális, harmonikus ásványianyag-összetétel és íz hatás. Az összes oldott ásványi anyag tartalma 700 mg/liter. Minden fogyasztási korlátozástól mentes.

SZE-SZO

Cégünk az ásványvizet egy magyar ásványvizet palackozó cégtől Ceglédről vásárolja, mely az észak-alföldi területről származik. Ez a terület a felső –pannonkorú kiemelten védett vízadó rétegből kerül palackozásra 427 m mélyről. Megfelelő összetételű , tökéletes tisztaságú , elismert ásványvíz. A vízet vastalanítjuk és mangántalanítjuk. A vízünk lúgosító hatású. Ebből a pannonkorú rétegből tölt több neves ásványvíz forgalmazó is, mely kifogástalan minőséget eredményez. Vízünk ízhatásában is egyedi, kellemes és lágy.

LUGOS VÍZ

My Image

Az A++ ionizált lúgos vizek a gyártás során, többszörösen szűrtek és tisztítottak, valamint többszörösen kezeltek különböző modern eljárásokkal, és ami nagyon fontos, hogy a lúgosítás elektrolízissel történik, nem pedig lúgosító adalékanyagokkal! A többszörösen szűrt ionizált lúgos kémhatású A++víz pH 9.3 Önöknek egy nagyon tiszta egészséges ivóvizet kínál. Az újonnan kifejlesztett ionizáló készülék nagy pontosságú elektromos és mágneses energiát alkalmazva szétválasztja a vizet lúgos és savas összetevőire kémiai anyag hozzáadása nélkül. Továbbá egyéb más készülékeken történő átfolyatás révén újra rendezi a vízmolekulákat (csökkenti a klaszterek méretét), koncentrálja, ionizálja a jótékony ásványi elemeket, mint a kalcium, magnézium, kálium és extra oxigén molekulákat köt meg. Az általunk alkalmazott készülék a víz ionizálásával nem csak lúgos kémhatású vizet készít, hanem a víz elektronokban dús és a szervezetben könnyen feszívódó kis molekula láncokból álló vízzé is válik.

Az ionizált lúgos víz legfontosabb tulajdonsága, hogy fogyasztásával segít az emberi testet belülről átmosni, tisztítani, és ami nagyon fontos, segíthet csökkenteni szervezetünk elsavasodását, mivel modern életformánk és a nem optimális étkezési szokásaink, ételeink folyamatosan savasítják szervezetünket. Folyadékveszteségünk pótlására tehát kitűnően alkalmazhatóak a A++ ionizált lúgos vizek. Az ionizált lúgos víz segíthet a testünk sav-lúg egyensúlyának helyreállításában, kedvezően befolyásolhatja a keringési és emésztési zavarokat, oldhatja a fizikai és szellemi fáradtságot. A mai életmódunk és az étkezési szokásaink miatt a szervezetünkben egyre több sav keletkezik pl. szénsav, tejsav, húgysav stb. A fölösleges savakat a szervezet igyekszik közömbösíteni, megkötni. A szervezetünkben a savak közömbösítésre legalkalmasabb kalcium sókat a csontból vonhatják el, ami viszont csontritkuláshoz, fogszuvasodáshoz vezethet. Az így keletkezett mészsók különböző helyekre való lerakódása okozza az érelmeszesedést és egyéb meszesedéseket. A fölösleges savak zsírban is megkötődhetnek, ami jelentős károkat okozhat szervezetünknek és elősegítheti elhízásunkat. Szakirodalmak szerint nagyon sok betegség alapja is az elsavasodás pl. a gyomor és egyéb emésztőrendszeri gyulladások, fekélyek és allergiák stb. Az ionizált lúgos víz a szervezetbe jutva segít a savak semlegesítésében és elősegítheti testünk sav-bázis egyensúlyának helyreállítását.

Természetesen ez csak általános ajánlat, mindenkinek javasoljuk, egyeztessen orvosával a számára optimális mennyiség beállítására.beállítására.

MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK

Cégünk évek óta foglalkozik ellenőrzött minőségben a különböző Bio magvak kereskedelmével az EU-n belül és kívül. Az ellenőrzéseket a Biokontroll Hungária Nonprofit KFT végzi, amelynek szerződéses partnerei vagyunk. A termelés és értékesítés A-Z-ig lefedi az ország területét a vetőmagtól a logisztikáig, sőt esetenként a külföldi gépbeszerzésekig.

My Image

HÉJNÉLKÜLI TÖKMAG (CUCURBITA PEPO)

Évente 300-400 t tökmagot értékesítünk szerződéses formában, bio, konvencionális olaj és étkezési célra előkészítve. Csomagolása: 40kg/pp zsák, palettázva, fóliázva, Big-Bag zsák Minősége: max. 8% víztartalom. Bevizsgált minőségben.

Célországok: Ausztria, Németország, Svájc.


My Image

HÉJAS TÖKMAG

Szerződéses és megrendeléses formában értékesítjük étkezési célra előkészítve 40 kg/pp zsák, palettázva, fóliázva.

Célország: EU


My Image

KÖLES

Sárga, fehér és vörös bio-és konvencionális kölest értékesítünk, melyet termeltetés és egyedi megrendeléses formában 50 kg/pp zsák, tisztítva, szárítva szállításra előkészítve vásárolunk a termelőktől.

12% alatti víztartalom, karantén gyomoktól mentes.


My Image

LEN

Bio és konvencionális lenmagot vásárolunk termelőktől, termeltetési szerződéssel illetve egyedi megrendelés alapján is. Tisztítva, előkészítve pp zsák, vagy Big Bag zsákban.

FASZÉN, FASZÉNBRIKETT

My Image

A faszenet kizárólag boksákban égetjük ki. A folyamat levegőtől elzárva történik, ahol a boksa letakarását a faszén apró szemcséjével végezzük, idegen anyagot (mint pl. homok, szalma stb.) nem használunk.

A boksaszenítésnél a következő folyamat játszódik le: begyújtás után 110C fölött a fa víztelenné válik. 150C-nál hőbomlás révén a különféle szerves anyagok gázai illannak el. 170-250C között - bizonyos idő múltán, ha a fa oxigénnel nem érintkezik - egészen magas hőfokon sem ég el, hanem tiszta elemi szén keletkezik.

A faszénnek is megvan a szabványa. Átvételnél legfontosabb a térfogat meghatározása. Ez úgy történik, hogy pontosan 1 m3-es ládába rakjuk a szenet és lemérjük. Keményfából égetett faszén 180-200 kg tömegű. Általános kihozatal a boksánál 22-25%. A jó faszén éles pengésű, törési felülete fényes, és szinte fel lehet ismerni a fafajt a rajzolat alapján.

Minőségileg kizárólag a német DIN szabványnak megfelelően állítjuk elő. A rostálás után megmaradt aprószemcsékből brikett készül, kizárólag DIN minőségben.